fotocollage

weersverwachting

Camping de Berkhorst ligt vlak bij Ysselsteyn op de grens van het natuurgebied De Heidse Peel.

Dit natuurgebied  is een restant van een groot hoogveengebied  waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

In de buurt liggen de stadjes Venray en Deurne waar u  gezellig kunt winkelen of heerlijk kunt ontspannen op een terrasje.

Venlo en de Duitse grens liggen slechts op 20 minuten rijden afstand.

Activiteiten in de regio:

A-Z Barbecue & Gourmet

Met één telefoontje of via deze site regelt u naast onze overheerlijke menu's ook de borden, het bestek en de barbecue met gas (of de gourmetstellen)

www.barbecue.nl

a z logo

 

 article separator

Arcense Bierbrouwerij

In 2003 is de brouwerij volledig verbouwd. Muren zijn doorgebroken, kelders uitgegraven. Voorzieningen gemoderniseerd. Alles met stijl. Oog voor detail.

www.hertogjan.nl

 

hertog jan logo

 article separator

Oorlogs- en Verzetsmuseum

Het motto "oorlog hoort in een museum"  verwoordt de belangrijkste doelstelling van het museum. Een blijvende herinnering aan de Tweede Wereldoorlog.

www.oorlogsmuseum.nl

 oorlogsmuseum logo
 article separator

Zoo Parc Overloon

In Overloon ligt een verrassend dierenpark van 21 hectare. Hier sta je neus aan neus met de dieren!
Ga op avontuur in ZooParc Overloon.

www.overloonzoo.nl

 zoo parc logo
 article separator

Natuurgebied De  Peel

De Groote Peel ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het gebied is 1500 hectare groote en wordt niet doorsneden door autowegen of andere ontsierende infrastructurele werken.

Het is een van de weinig restanten die over zijn van het onafzienbare hoogveenmoeras dat ooit de grens tussen Brabant en Limburg vormde. Nu is het een natuurgebied van internationale klasse, vooral vermaard om zijn vogelrijkdom. Weids en waterrijk herinnert het landschap aan vroeger. Destijds was het een plek om te mijden, nu wandelt men er naar hartenlust! Overal zijn sporen van het verleden te vinden, toen noeste werkers de turf, 'het zwarte goud van de Peel', uitgroeven.

www.nationaal-parkdegrootepeel.nl

 ospel natuurgebied Grote Peel
 article separator

Toverland Sevenum

Attractiepark Toverland biedt de unieke gelegenheid om jaarrond te genieten van een betoverend dagje uit. Zelfs als het frisjes of regenachtig is, blijft het bij Attractiepark Toverland heerlijk genieten!

www.toverland.nl

 logo toverland 
 article separator

Speelparadijs Kevelaer

Ontdek jouw eiland. Wij presenteren Europa's grootste "boerenpretpark". IRRLAND biedt overzichtelijke en educatieve topprestaties van onze "dierlijke medeschepsels". Het hele gezin vindt hier plezier.

www.irrland.de/nl

 irrland logo nl
 article separator

Aardbeienland

Het Aardbeienland. Met vele nieuwe attracties o.a. een geheel nieuwe tuin met de bijna vergeten zoete oude rassen, een aardbeienvlaaienbakkerij, een aardbeienapotheek, vele nieuwe typische Provenciaalse bouwsels met poorten, torens en aardbeien, een nieuw aardbeienterras, een hooiberg en nog vele andere bezienswaardigheden.
Kom het gauw proeven!

www.aardbeienland.nl

 aardbeienland logo
 article separator

Trollenland Deurne

Naar hartenlust spelen en ontdekkingen doen samen met leeftijdsgenootjes. Lachen, gieren, brullen. Voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar is het nieuwe Trollenland Deurne een droom, waar ze klaarwakker bij blijven.

www.trollenland.nl

 trollenland logo
 article separator

Keizersberg Forellenkwekerij

Heeft uw wel eens zin in iets anders? Niet zomaar een dagje er tussenuit, maar iets nieuws iets verrassends? De dagelijks sleur doorbreken, kom dan naar de "Keijzersberg"een visparadijs in de natuur.

www.forelvisser.nl

 forellenvisvijver